The smart Trick of su kaçağı tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çok tercih edilen firmalardan biridir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Düzenli olarak bu tesisatların bakımını yaptırmak isteyen kişiler de yine tesisatçıya başvurmak durumundadır.

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Yeni bir daire satın aldım, dairenin üst katından bizim dairemizin banyosuna su akıyor ama sürekli değil, ara ara su geliyor ve üst katta ki daire kullanılmıyor, daire sahibi ile iletişim kurduk su kaçak tespiti su vanalarının kapalı olduğunu söyledi, acaba üst daireden değil de bir üst daireden geliyor olabilir mi, bunun testini nasıl yapıyorsunuz ? Esenyurt kıraça tespit hizmetiniz var mıdır ?

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %a hundred müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page